Justice Leaguen piilokohtaukset on nyt julkaistu YouTubessa, mutta onko niillä mitään väliä?

16.02.2018 08:10 | Muropaketin toimitus

DC Comicsin supersankarien yhteisseikkailu Justice League tarjosi lopputekstien lomassa kaksi ”piilokohtausta”. Ensimmäinen niistä oli keventävä hupailu, toinen pahaenteisempi vihje tulevasta.

Koska Justice League menestyi elokuvateatterikierroksellaan huomattavasti huonommin kuin Warner Bros. Pictures odotti, ja koska elokuvan tekeminen oli yhtä sotkua, on epäselvää aiotaanko Justice Leaguen tarinaa enää jatkaa. Näin ollen alta löytyvistä kohtauksista ainakin jälkimmäinen voi olla silkka umpikuja, eikä johda mihinkään. Nähtäväksi jää.

Alkujaan Joe Manganiellon esittämän Deathstroken piti olla Ben Affleckin ohjaaman The Batman -elokuvan pääpahis, mutta sittemmin ohjaaja vaihtui Affleckista Matt Reevesiin, ja käsikirjoitus pistettiin samalla uusiksi. On sangen mahdollista, että Deathstroke joutuu siis takaisin vaihtopenkille ennen kuin ehti edes kentälle.

Seuraava elokuva ”DC Comicsin valkokangasuniversumissa” on joulukuussa ensi-iltansa saava Aquaman. Wonder Womanin toinen sooloelokuva ilmestyy vuonna 2019, ja Flashin tähdittämä Flashpoint vuonna 2020. Huhuja toki riittää, mutta vielä ei ole virallista tietoa siitä, missä yhteydessä ja milloin Batman, Cyborg tai Teräsmies tekevät paluun.