“Koko juttu on ihan älytön” – Steve-O kommentoi Jackass-elokuvan myöhästymistä ja Bam Margeran toimintaa

13.09.2021 13:26 Muropaketin toimitus

Uuden Jackass-elokuvan ensi-ilta siirtyi hiljattain syksyltä helmikuulle 2022. Nyt komedian tähti Steve-O on kommentoinut lykkääntymistä sekä samalla myös Bam Margeran alulle panemaa oikeusjuttua.

Hiljattain uutisoitiin, miten muun Jackass-poppoon kanssa riitautunut Bam Margera haastoi Jackass Foreverin tekijät oikeuteen, pyrkimyksenään estää elokuvan julkaisu:

Jackass-riita syvenee: ”Se oli ADHD-lääkettä” – Huumeista kärähtänyt Bam Margera haastoi muut Jackassin tekijät oikeuteen

Elokuvan myöhästymisestä uutisoitiin muutama viikko oikeusjutun tultua julki. Tämä sai monet arvelemaan, ovatko asiat yhteydessä toisiinsa, mutta nyt Steve-O eli Stephen Gilchrist Glover on kiistänyt moiset väitteet.

”Monet ovat spekuloineet, että elokuvan ensi-illan vaihtuminen johtui Bamista ja hänen oikeusjutustaan, mutta ei, kaiken takana on korona. Yleisö ei koe tällä hetkellä mielekkääksi mennä elokuvateattereihin”, Steve-O selitti viihdesivusto TMZ:lle hiljattain.

”Voin sanoa että rakastan Bamia. Minulla ei ole hajuakaan miten hän sai ketään mukaan siihen oikeusjuttuun. Olen lukenut sen ja koko homma on ihan absurdi. Ihan sananmukaisesti absurdi… En saisi kommentoida tätä mitenkään, mutta se nyt vaan on niin absurdi”.

Alla Suomenkin elokuvateattereihin aikanaan saapuvan Jackass Foreverin traileri.