Lost-tähti Evangeline Lilly avautui sarjan alastonkohtauksista: ”Neljännen kauden jälkeen en suostunut enää riisuuntumaan”

08.08.2018 08:33 | Muropaketin toimitus

2000-luvun alun suosikkisarjoihin kuulunutta Lostia kuvattiin paratiisimaisissa maisemissa, mutta silti kuvaukset eivät olleet herkkua ainakaan Katea esittäneelle Evangeline Lillylle.

Viime viikoilla uutisoimme, miten Evangeline Lilly kritisoi roolihahmoaan Lostissa.

”Minusta hän oli sietämätön. Ei ehkä aivan sarjan alussa, silloin hän oli ainakin jollain tasolla cool. Kun sarja vain jatkui ja jatkui, niin Katesta tuli täysin ennalta-arvattava. Minusta tuntui, että ensin hänellä oli ohjat omissa käsissään – oma kunnon tarina ja agendansa, mutta suurimman osan ajasta hän vain juoksi kahden eri miehen perässä ympäri saarta, huutaen ’Jack’ tai ’Sawyer’. Se otti minua päähän aivan helvetisti”, Lilly täräytti.

Nyt Lilly on muistellut Lostin tekemistä lisää, eikä yhtään sen positiivisemmassa valossa.

The Lost Boys podcastissa myös Hobitti- ja Ant-Man-elokuvista tuttu näyttelijä kertoi joutuneensa koville paljastavia kohtauksia kuvatessaan.

”Kolmoskaudella minulla oli ikävä kokemus kuvauspaikalla. Jouduin periaatteessa ahdistetuksi nurkkaan, kun jouduin tekemään kohtauksen, jossa olin puolialasti. Tunsin oloni loukatuksi ja vapisin kun kuvaukset loppuivat. Itkin silmät päästäni”, Lilly paljasti.

Vastaavaan tilanteeseen Katen näyttelijä joutui myös Lostin neljännellä tuotantokaudella.

Sen jälkeen hän kieltäytyi kokonaan paljastavista kohtauksista.

Lostin tuottajat J.J. Abrams, Jack Bender, Carlton Cuse ja Damon Lindelof ovat julkaisseet Varietyn mukaan julkisen anteeksipyynnön, jossa he pahoittelevat tapahtunutta.

”Yhdenkään ihmisen ei pitäisi tuntea oloaan turvattomaksi työtään tehdessään. Piste.”, summattiin viestissä.

Toistaiseksi Lilly ei ole anteeksipyyntöä julkisesti kommentoinut.

Muropaketin uusimmat