”Miksi elokuvissa ei ole enää hyvää seksiä?” – Olivia Wilde tekee nyt leffaa, jossa ei peitellä naisten nautintoa

13.12.2021 06:23 | Muropaketin toimitus

Olivia Wilden uusi elokuva kuulostaa kiinnostavalta.

Näyttelijänä parhaiten tunnettu Olivia Wilde siirtyi vuonna 2019 kameran taakse ja sai kiitosta high school -komediastaan Booksmart. Ensi vuonna Wildeltä ilmestyy uusi elokuva Don’t Worry Darling. Sen pääosissa nähdään hyvässä nosteessa Hollywoodissa olevat Harry Styles ja Florence Pugh.

Psykologiseksi trilleriksi kuvailtu elokuva kertoo 1950-luvulla elävästä kotirouvasta, jolle paljastuu, ettei täydellisenä pidetty avioliitto olekaan ihan niin täydellinen.

Wilde on kertonut Don’t Worry Darlingin olevan kuin [Betty Friedanin kirja] The Feminine Mystique hapon kera. Vaikutteita on saatu elokuvista Vain yksi yö (1993) ja Vaarallinen suhde (1987).

”Nuo elokuva ovat todella seksuaalisia, kypsällä tavalla. Olen ihmetellyt, miksi elokuvissa ei ole enää hyvää seksiä”, Wilde totesi Voguen haastattelussa. Samassa yhteydessä ohjaaja kertoi haluvansa saada ”yleisön tajuamaan, miten harvoin he näkevät naisten himoa elokuvissa ja etenkin naisten nautintoa”.

Wilde näyttelee elokuvassaan yhtä roolia myös itse. Lisäksi mukana ovat Chris Pine, Gemma Chan, Nick Kroll ja KiKi Lane.

Booksmartia ei tällä hetkellä löydy Suomen suoratoistopalveluista, mutta vuokraversio on saatavilla useammassa paikassa. Alla elokuvan traileri.