Mitä HBO oikein aikoo tehdä Game of Thronesin kanssa? – ”Monella on väärä käsitys siitä, mitä nyt tapahtuu”

05.06.2021 17:35 | Muropaketin toimitus

Game of Thrones on saamassa spinoff-sarjan. Tai kuusi. Erilaisia projekteja on putkahtanut julkisuuteen harva se kuukausi.

Nyt HBO:n sisältöpäällikkö Casey Bloys on selventänyt Variety-lehden haastattelussa, mikä Game of Thronesin ja uusien sarjojen tilanne oikein on. Huhuja kun liikkuu paljon, ja kokonaisukuva saattaa sen takia hämärtyä.

”House of the Dragon on nyt ainoa Game of Thrones -sarja, jota kuvataan parhaillaan. Kaikki muut sarjat ovat eri kehitysvaiheissa. Jotkut saattavat luulla, että kuvaamme nyt 10 eri sarjaa. Julkaisemme vuonna 2022 kuitenkin vain yhden Game of Thrones -sarjan. Katsotaan sitten miten muiden käsikirjoitukset kehittyvät”.

Sen tarkempaa alkamisajankohtaa ei House of the Dragonille annettu. Game of Thronesin ”emosarjan” viimeisimmät tuotantokaudet esitettiin keväisin, mutta itsestäänselvää ei ole, että House of the Dragon noudattaisi samaa kaavaa.

Suomessa Game of Thrones löytyy kokonaisuudessaan HBO Nordicista. Myöhemmin tänä vuonna palvelu muuttuu HBO Maxiksi, jonne myös House of the Dragon aikanaan sitten saapuu.

Muropaketin uusimmat