Netflixin odotettu The Defenders -sarja ilmestyy tänään – syytä riemunkiljahduksiin ei kuitenkaan ole

18.08.2017 07:59 | Muropaketin toimitus

Marvelin ja Netflixin pari vuotta jatkunut yhteistyö huipentuu tänään ilmestyvään The Defenders -sarjaan. Siinä Daredevil, Jessica Jones, Luke Cage ja Iron Fist taistelevat yhteistä vihollista vastaan.

Pääosia The Defendersissä esittävät Charlie Cox, Krysten Ritter, Mike Colter, Finn Jones, Élodie Yung ja Sigourney Weaver.

Kahdeksanosaisen sarjan julkaisun alla Netflix on pistänyt jakoon vielä yhden trailerin vakuuttamaan katsojat siitä, että viikonloppuna kannattaa pysyä ruudun ääressä, eikä lähteä vaikkapa radalle tai rannalle.

Muropaketin toimittaja Aki Lehti näki The Defendersistä etukäteen neljä jaksoa, eikä vakuuttunut näkemästään.

Sarja-arviossaan Lehti kirjoittaa:

”Marvel ja Netflix ovat ottaneet aiempien sarjojensa saamaan kritiikin ilmeisen tosissaan, mutta onnistuvat silti tekemään täsmälleen samat virheet kuin kaikissa aiemmissakin katutason supersankareiden seikkailuissaan. Daredevilin, Jessica Jonesin, Luke Cagen ja Iron Fistin soolosarjat olivat kaikki aivan liian pitkiä ja junnasivat paikoillaan esitellen turhanpäiväisiä sivujuonia. Parasta antia tähän mennessä ovat olleet sarjojen pahikset ja konnaosasto on kohdillaan tälläkin kertaa. Vaikka The Defenders ei sisällä kuin kahdeksan jaksoa, niin se on pahimmillaan täsmälleen yhtä puuduttava kuin edeltäneet sarjat, jotka kaikki koostuivat 13 jaksosta. Striimauspalvelu lähetti arvosteltavaksi The Defendersin jaksoista neljä, joiden tapahtumat olisi saanut tiivistettyä helposti yhteen tunnin mittaiseen jaksoon.”

Lue koko tuomio täältä:

Arvostelu: Netflixin The Defenders toistaa aiempien Marvel-sarjojen pahimmat virheet

The Defendersin jälkeen Marvelin ja Netflixin yhteistyö jatkuu loppuvuodesta ilmestyvällä The Punisherilla. Myös kaikki jo oman sarjansa saaneet supersankarit jatkavat seikkailuitaan uusilla tuotantokausilla.