Renny Harlin haluaisi yhä tehdä jatko-osan omalle elokuvalleen: ”Se on Samuel L. Jacksonin suosikki ja hänhän on tehnyt jotain 6000 leffaa”

12.06.2021 07:55 | Muropaketin toimitus

Samuel L. Jackson nimesi aikaisemmin tällä viikolla viisi suosikkileffaansa omasta tuotannostaan. Listalla oli mukana vuoden 1996 The Long Kiss Goodnight, jolle Renny Harlin on nyt kertonut haluavansa tehdä jatkoa.

Kun Comicbook.com kysyi Renny Harlinilta, mille elokuvalleen hän haluaisi tehdä jatkoa, ei vastausta tarvinnut kauaa miettiä.

”Se on ehdottomasti The Long Kiss Goodnight. Sekä minä että Sam jackson olemme sitä mieltä, että elokuvan maailmassa olisi vielä paljon kollattavaa, etenkin Samin hahmon [Mitch Henessey] kohdalla. Hän [Samuel L. Jackson] sanoo jatkuvasti, että The Long Kiss Goodnight on hänen suosikkielokuviaan, ja hänhän on tehnyt noin 6000 leffaa”, Harlin summasi ja kertoi samalla, että The Long Kiss Goodnight 2:lle on jo tarina valmiina.

LUE MYÖS: Samuel L. Jackson listasi viisi suosikkielokuvaansa – Renny Harlin pääsi listalle, samoin Quentin Tarantino

Renny Harlinin seuraavat julkaisut ovat kuitenkin jotain ihan muuta kuin The Long Kiss Goodnight 2. Ohjaajalta ilmestyy kesällä Suomessa parikin uutta leffa (mm. Luokkakokous 3), ja syksyllä on luvassa ohjaajan elämästä kertova tosi-tv-sarja The Harlins:

Renny Harlin saa oman ohjelman Suomen televisioon syksyllä – eikä se todellakaan ole mikään Gladiaattorit…