Tänään tv:ssä: Vuoden 2000 hittielokuva, jonka ohjaaja paljastui myöhemmin huumeita käyttäväksi sekopääksi – myös teinien hyväksikäytöstä puhutaan

04.08.2020 09:22 | Muropaketin toimitus

Bryan Singerin ohjaama X-Men-elokuva täyttää tänä vuonna 20 vuotta. Ohjaajaa on kuitenkin turha odottaa puhaltelemaan kynttilöitä synttärikakusta.

Myös Epäillyistä, Superman Returnsista ja Bohemian Rhapsodysta tutusta Bryan Singeristä liikkui pitkään huolestuttavia huhuja, joiden mukaan ohjaaja olisi hyväksikäyttänyt teinipoikia, käyttäytynyt elokuvien kuvauspaikoilla sopimattomasti ja kohdellut näyttelijöitään kaltoin.

The Hollywood Reporterin tuore artikkeli paljastaa lisää Bryan Singerin toiminnasta. Ohjaaja esimerkiksi toimi X-Men 2:n (2003) kohdalla niin edesvastuuttomasti, että lähes kaikki avainnäyttelijät uhkasivat jättää projektin kesken:

Kohupaljastus X-Men-elokuvien kulisseista: Ohjaaja teki jatko-osaa huumeiden vaikutuksen alaisena – Näyttelijät uhkasivat jättää leffan Hugh Jackmanin haavoituttua verisesti

THR:n koko artikkelin voi lukea täältä:

Bryan Singer’s Traumatic ’X-Men’ Set: The Movie ”Created a Monster”

Bryan Singer ei ole vuoden 2018 Bohemian Rhapsodyn jälkeen ohjannut elokuvia – Red Sonjasta hän sai potkut, eikä uusia projekteja ole tullut tilalle. Tuoreen artikkelin myötä on vaikea uskoa, että yksikään iso studio enää ryhtyisi Singerin kanssa yhteistyöhön, etenkin kun 20th Century Foxin elokuvatoiminta siirtyi Disneylle, joka on tarkka maineestaan.

X-Men Origins: Wolverine alkaa Foxilla kello 22.50, ja alkuperäinen X-Men sen jälkeen kello 02.15.

Muropaketin uusimmat