Uusimmat

The Amazing Spider-Man -ohjaaja tekee seuraavaksi elokuvan Bermudan kolmion mysteeristä

Kuva: © Sony Pictures

21.09.2023 18:00 Muropaketin toimitus

Andrew Garfieldin tähdittämien The Amazing Spider-Man -elokuvien ohjaajana toimi Marc Webb. Tulevaisuudessa ohjaaja suuntaa Bermudan kolmioon.

The Hollywood Reporter uutisoi, että The Amazing Spider-Man -elokuvien ohjaaja Marc Webb tekee elokuvan Bermudan kolmion mysteeristä.

Bermuda-elokuvan takana seisoo Skydance, joka on kehitellyt elokuvaansa jo jonkin aikaa. Jossain vaiheessa elokuvan ohjaajaksi oli tulossa Sam Raimi, sitten Scott Derrickson, mutta nyt tehtävään on vahvistunut Webb.

Tällä uusimmalla iteraatiolla ei ole vielä sovittua käsikirjoittajaa tai näyttelijäkaartia – Hollywoodin lakkojen vuoksi. Uutinen osaa kuitenkin kertoa, että elokuvan on määrä kertoa Karibianmerellä sijaitsevan Bermudan kolmion mysteeristä, alueesta, missä lentokoneiden ja laivojen kerrotaan katoavan mystisesti.

Musiikkivideoiden ohjaajasta vuonna 2009 pitkien elokuvien puolelle 500 Days of Summerilla siirtynyt Webb ohjaa seuraavaksi Disneylle näytellyn version Lumikista. Uusi Lumikki on herättänyt runsaasti huomiota siitä syystä, että sen pääosaan on kiinnitetty Rachel Zegler.

LUE MYÖS: Rachel Zeglerista on tehty jo satoja vihavideoita – Mikä tulevan Lumikki-elokuvan tähdessä raivostuttaa niin monia nyt?