Uusimmat

Uusi Game of Thrones -sarja alkaa vuonna 2022, eikä se ole jäämässä ainoaksi

18.12.2020 08:13 Muropaketin toimitus

Game of Thronesin ensimmäinen spinoff-sarja House of the Dragon saapuu katsottavaksi vasta kolme vuotta emosarjan päättymisen jälkeen.

HBO Maxin uutta ohjelmistoa esittelevä video on vahvistanut House of the Dragonin saapuvan suoratoistopalveluun vuonna 2022. Sen tarkempaa päivää ei vielä ole paljastettu.

HBO:n johtoportaaseen kuuluva Casey Bloysin on vihjannut Varietylle, että luvassa on House of the Dragonin lisäksi myös muita Game of Thrones -sarjoja. Kun Bloysilta kysyttiin, voisiko Game of Thronesista kasvaa Star Warsin ja Marvel Cinematic Universen kaltainen rönsyilevä mammutti, kuului vastaus:

”Nuo ovat mahtavia luomuksia, jotka ovat vuosikymmeniä vanhoja. Enpä tiedä voisiko Game of Thronesista tulla yhtä suuri, mutta meillä on mahtava maailma, josta ammentaa. En siis usko, että uusia Game of Thrones -sarjoja on tulossa vain yksi”.

Mikään shokkipaljastus ei tieto useammasta Game of Thrones -sarjasta ole, sillä spinoffeja alettiin kehittää jo pari vuotta sitten, ja asiasta on uutisoitu melko avoimesti.

HBO Max saapuu Suomeen loppuvuodesta 2021 ja korvaa HBO Nordicin.