”Verellä läträäminen on yhä mielipuolisen hauskaa” – Ääriväkivaltainen, tyly ja törkeä The Boys -supersankarisarja jatkuu tänään

04.09.2020 12:56 | Muropaketin toimitus

Garth Ennisin käsikirjoittamaan sarjakuvaan pohjautuva The Boys -sarja jatkuu tänään Amazon Prime Videossa toisen kauden jaksoin.

Supersankarisarjoja on nähty 2000-luvun mittaan vino pino, mutta valtaosa niistä on suunnattu nuoremmille katsojille. The Umbrella Academyn ja Doom Patrolin tavoin The Boys on vankkaa K16-materiaalia.

Asia käy hyvin selväksi lukemalla The Boysin toisen kauden arvion. Kriitikkomme Aki Lehti toteaa siinä mm. seuraavaa:

”The Boysin hahmoissa on nyt reippaasti lisää syvyyttä ja ulottuvuuksia, jonka johdosta kantaa ottavat elementit korostuvat, eikä sen vertauskuvia voi missata. Hahmojen käytös ja väkivaltaiset teot hätkähdyttävät, koska sairaan kuvaston keskellä on aidon oloisia ihmisiä tunteidensa kanssa. Verellä läträäminen on silti edelleen mielipuolisen hauskaa. The Boys on supersankarisarjaksi naamioitu kantaa ottava pikimusta komedia, joka naurattaa ääneen, saa ajattelemaan ja kysyy tärkeitä kysymyksiä. Uudet jaksot ovat viihdyttäviä, koskettavia ja saavat voimaan pahoin.”

Lue koko juttu täältä:

Arvostelu | Jos et ole jo Amazon Prime Videon tilaaja, nyt kannattaa harkita: The Boys -sarjan uudet jaksot ovat syksyn parasta sikailua – ”Yrjöttää, naurattaa ja ottaa vielä kantaakin”

The Boysin toinen tuotantokausi kattaa kahdeksan jaksoa. Niistä kolme ensimmäistä on julkaistu Prime Videossa tänään.

Muropaketin uusimmat