Wesley Snipes jatkaa saman Blade-virren veisausta: ”Olen jutellut Marvelin kanssa kaksi vuotta, kohta varmaan…”

30.08.2018 10:00 | Muropaketin toimitus

Elokuva-aiheisilla sivustoilla toistuu vuodesta toiseen nippu aiheita, jotka eivät tunnu etenevän mihinkään: Idris Elban James Bond -elokuva, Ewan McGregorin paluu Obi-Wan Kenobiksi ja Wesley Snipesin haave esittää Blade-vampyyrintappajaa vielä kerran.

Muropaketissakin on kerrottu jo useaan otteeseen, miten Wesley Snipes koettaa päästä palaamaan Bladen rooliin:

Wesley Snipes palaamassa Marvelin vampyyreja lahtaavaksi supersankariksi? (2014)

Wesley Snipes yllätti: ”Olen neuvotellut paluusta Bladen rooliin” (2015)

Huhu: Wesley Snipes palaa Bladen rooliin, mutta mukana on koukku (2015)

Wesley Snipes haluaa palata Bladen rooliin todella kipeästi (2016)

Wesley Snipes valmis palaamaan Bladeksi: ”Vapiskaa, Brasilian vampyyrilepakot” (2017)

Wesley Snipes pitää Bladen roolista kiinni kynsin ja hampain (2017)

Kaikille jutuille on yhteistä se, että ne eivät kerro mitään konkreettista vuonna 1998 valkokankaalle marssineen Bladen mahdollisesta comebackista.

Ja sama linja jatkuu edelleen.

”Olemme tiimini kanssa käyneet Marvelin päättävien tahojen kanssa keskusteluita nyt kahden vuoden ajan. Kaikki ovat innoissaan Bladen paluusta, mutta Marvelilla on käsittääkseni muuta tekemistä ennen Bladea. Tässä samalla me teemme omia bisneksiämme ja hoidamme hommiamme… Mutta seuraavan kerran kun näette jotain Bladen maailmasta, uskokaa pois: se mitä teimme aikaisemmin oli pelkkää lastenleikkiä verrattuna siihen, mitä nyt voimme tehdä”, Wesley Snipes totesi Vicen haastattelussa.

Vaikka Snipes puhuu ”kahdesta vuodesta”, ilmoitti hän ensimmäisen kerran tapaamisesta Marvelin kanssa jo kesällä 2015. Sen jälkeen homma ei tunnu edenneen minnekään, joten Bladen paluuta ei kannata hengitystä pidätellen odottaa.

Fanit ja mediat ovat spekuloineet paljon sillä, istuisiko Blade millään osaksi Marvel Cinematic Universea vai pitäisikö hahmo tuoda osaksi Netflixin supersankarimaailmaa. Myös oma itsenäinen tv-sarja on mahdollisuuksien rajoissa. Bladen tuominen mukaan MCU:een tuntuu epätodennäköiseltä siinä mielessä, että ensi vuonna Marvel Studios saa itselleen oikeudet X-Menin ja Fantastic Fourin hahmoihin. Vampyyreita lahtaava miekkamies jäänee väkisinkin jalkoihin, kun mutanteille aletaan pedata tietä valkokankaalle.