Yksi vuoden odotetuimmista elokuvista saa ensi-iltansa perjantaina – Ikävä kyllä, ainakin osa toimittajistamme pettyi näkemäänsä

12.08.2019 11:50 | Muropaketin toimitus | 1

Quentin Tarantinon odotettu Once Upon a Time in Hollywood saa ensi-iltansa Suomessa tämän viikon perjantaina.

Elokuvan synopsis kuuluu seuraavasti:

”Quentin Tarantinon Once Upon a Time… in Hollywood sijoittuu muutoksen kourissa olevaan vuoden 1969 Los Angelesiin. TV-tähti Rick Dalton (Leonardo DiCaprio) ja hänen pitkäaikainen sijaisnäyttelijänsä Cliff Booth (Brad Pitt) yrittävät selviytyä alalla, jota eivät enää ole tunnistaa omakseen. Käsikirjoittaja-ohjaajan yhdeksännessä elokuvassa laaja näyttelijäjoukko ja monet yhteenkietoutuvat tarinat ovat kunnianosoitus Hollywoodin kultaisen ajan viimeisille hetkille.”

Once Upon a Time in Hollywood tulee laajaan levitykseen elokuvateattereihin. Hieman erikoisempaa katselukokemusta kaipaaville vinkkaamme täten, että ensi-iltapäivänään 16.8.2019 Once Upon a Time in Hollywood esitetään myös Kino Engelin Kesäkino-näytöksessä kello 22.30 alkaen.

Muropaketin toimituksessa ei Tarantinon uutuudesta aivan hillittömästi innostuttu. Varsinainen arvio odottaa vielä julkaisua, mutta ensituntumamme voit lukea täältä:

Once Upon a Time in Hollywood ei ole Quentin Tarantinon parhaita elokuvia – ”Kertakäyttöinen elämys, jonka unohtaa hyvin pian”

Keskustelu

Tarantino on edelleen yks yliarvostetuimmista ohjaajista. En oo ikinä ymmärtäny, ku porukka eka hypettää sen leffoja ihan kympillä ja sit itketään ku on sarjaa VMP.

Muropaketin uusimmat