Excellent! Keanu Reeves palaa klassikkorooliinsa – Bill & Ted 3 -elokuva tehdään vihdoinkin

09.05.2018 09:27 | Muropaketin toimitus

Keanu Reeves ja Alex Winter palaavat rooleihinsa Bill & Ted Face the Music -elokuvassa.

Bill & Ted -tyhjäpäiden kolmatta elokuvaa ollaan yritetty saada tehtyä jo vuosikausia, mutta nyt Bloom-tuotantoyhtiö vahvistaa Keanu Reevesin ja Alex Winterin palaavan rooleihinsa 27 vuoden jälkeen. Kaverusten kolmas leffa on nimeltään Bill & Ted Face the Music.

Leffan käsikirjoituksesta vastaavat kaksi ensimmäistäkin Bill & Ted -elokuvaa rustanneet Chris Matheson (Imagine That) ja Ed Solomon (Men in Black, Mosaic, Now You See Me), ja ohjaajaksi on kiinnitetty Dean Parisot (Galaxy Quest, Red 2, Fun with Dick and Jane).

Bill & Ted Face the Music -elokuvassa keski-ikäinen parivaljakko on säveltänyt tuhansia biisejä, mutta ei ainuttakaan hyvää, saati sitten maailman parasta kappaletta, jonka pitäisi muuttaa koko maailma ykkösosassa nähdyksi utopiaksi. Tulevaisuudesta saapuu kuitenkin jälleen vieras, jonka mukaan vain heidän biisinsä voi pelastaa ihmiskunnan. Bill ja Ted lähtevät jälleen aikamatkalle saadakseen laulun kasaan ja reissussa he tapaavat ykkösosan tyyliin joukon historiallisia hahmoja ja sympaattisia muusikkolegendoja.

Elokuvan tuotanto on jo käynnissä, mutta ensi-ilta ei ole vielä selvillä.

– Emme voisi olla enemmän innoissamme, bändi on jälleen kasassa ja koko vanha kööri on mukana tuotannossa, Reeves ja Winter kommentoivat.