Game of Thronesin tekijöiden rooli uusissa Star Wars -elokuvissa saattaa olla odotettua pienempi

16.08.2019 21:02 | Muropaketin toimitus

Game of Thronesin luojien, David Benioffin ja D.B. Weissin, on aiemmin uutisoitu olevan kiinnitettynä Lucasfilmille kokonaisen Star Wars -elokuvatrilogian käsikirjoittajiksi.

Helmikuussa 2019 Lucasfilm uutisoi, että se on kiinnittänyt Game of Thrones -tekijät David Benioffin ja D.B. Weissin käsikirjoittamaan ja tuottamaan Star Wars -elokuvasarjan. Tämä uutinen tuli kuitenkin ennen Game of Thronesin viimeistä, ristiriitaisen vastaanoton saanutta tuotantokautta. Nyt näyttääkin siltä, ettei Weissin ja Benioffin rooli Star Wars -elokuvissa olekaan niin suuri kuin alun perin annettiin ymmärtää.

The Hollywood Reporterin uutisen mukaan käsikirjoittajapari on sopinut Lucasfilmin kanssa toistaiseksi vain yhden Star Wars -elokuvan käsikirjoituksesta, vaikka alun perin heidän harteilleen oli suunniteltuna kokonainen trilogia. Vielä ei ole tietoa, millä panoksella kaksikko on mukana loppujen elokuvien osalta – vai ovatko mitenkään.

Weiss ja Benioff ovat solmineet myös 250 miljoonan dollarin ja viiden vuoden sopimuksen Netflixin kanssa. Sisäpiiritietojen mukaan saattaa kuitenkin mennä jopa kymmenen vuotta, ennen kuin heidän panoksensa on nähtävillä suoratoistojätin palvelussa.