Jäikö uusien Star Wars -elokuvien suunnittelu puolitiehen? Näin ohjaaja J.J. Abrams kommentoi asiaa pari vuotta The Rise of Skywalkerin jälkeen

27.05.2021 18:00 Muropaketin toimitus

J.J. Abrams ohjasi uuden Star Wars -trilogian elokuvista ensimmäisen ja viimeisen.

J.J. Abramsin ei ollut alun perin tarkoitus ohjata kuin yksi Star Wars -elokuva uudesta trilogiasta. Sattumien kautta hän kuitenkin päätyi myös kolmannen elokuvan, The Rise of Skywalkerin ohjaksiin, kun välissä julkaistun The Last Jedin oli ohjannut Rian Johnson.

Vaikka trilogia menestyi taloudellisesti varsin hyvin, monet Star Wars -fanit ovat arvelleet, että ennalta suunnittelemattomat muutokset olisivat vaikuttaneet lopputulemaan, joka ei ollut jokaisen mieleen. Colliderin haastattelussa Abrams kertoo, kuinka tärkeää usean elokuvan kokonaisuudessa on pitää lopputulos aina mielessä.

“Olen oppinut ajan mittaan, että asiat kannattaa suunnitella mahdollisimman hyvin etukäteen, mutta aina pitää olla valmistautunut kohtaamaan odottamattomia käänteitä. Odottamaton voi tulla vastaan missä muodossa tahansa, joten mielestäni on kaikista tärkeintä pitää mielessä se, mihin oikein on matkalla”, Abrams selittää.

Katso Abramsin koko kommentti tästä videosta: