Jaime Lannisterin näyttelijä syytti muita Game of Thrones -tähtiä diivailusta: “Kuvauksissa ruikutettiin miten kamalan kuuma siellä oli”

14.10.2020 21:00 | Muropaketin toimitus

Nikolaj Coster-Waldaun mielestä osa Game of Thrones -näyttelijöistä käyttäytyi kuvauksissa tökerösti.

Jaime Lannisteria Game of Thronesissa näytellyt tanskalaisnäyttelijä Nikolaj Coster-Waldau on avautunut tuoreessa haastattelussa (Yahoon kautta) hittisarjan muiden näyttelijöiden käytöksestä kuvauksissa. Hänen mukaansa osa näyttelijöistä diivaili kuvauksissa aivan liikaa.

Coster-Waldau ei halua nimetä ketään, mutta hänen mukaansa etenkin monilla vanhemmilla näyttelijöillä oli tapana valittaa kaikesta.

“On ihan helvetin kuuma! Minä aion valittaa tästä paskasta! Mihin minä istun?”, Coster-Waldau imitoi haastattelussa näyttelijäkollegojaan.

Kaikki iäkkäämmät näyttelijät eivät kuitenkaan menneet samaan kastiin. Syyskuussa 82-vuotiaana menehtynyt Diana Rigg saa Coster-Waldaulta vain kehuja. Olenna Tyrellia sarjassa esittänyt Rigg oli näyttelijän mukaan ärhäkkä myös kameran toisella puolella.

“Hänessä oli hauskalla tavalla potkua. Hänen kanssaan ei halunnut joutua väittelyyn. Eihän sitä voi voittaa, jos toinen on hauskempi ja älykkäämpi kuin itse. Kun näyttelee jonkun sellaisen kanssa, omankin suorituksen rima nousee”, näyttelijä kertoo.

Muropaketin uusimmat