Uusimmat

Jim Carreyn loistava Kidding-sarja saa toisen kauden

11.10.2018 11:58 Muropaketin toimitus

HBO Nordicilla nähtävän Kidding-sarjan 1. kauden viimeinen jakso nähdään marraskuussa.

Ei niin yllättäen Showtime-kanava on tilannut kymmenen jaksoa sisältävän toisen kauden Jim Carreyn tähdittämää loistavaa Kidding-sarjaa. Draamakomedia on Dave Holsteinin (Weeds, Raising Hope) luomus, mutta fiilikseltään aivan täyttä Michel Condrya, joka toimii sarjan tuottajana ja ohjaajana. Condry ja Carrey tekivät edellisen kerran yhteistyötä Tahraton mieli -elokuvassa.

Muropaketin neljän ensimmäisen jakson perusteella kirjoitetussa arviossa Kidding kehuttiin syystäkin loistavaksi. Siinä todettiin muun muassa seuraavaa:

”Kidding on koskettava kuvaus patoutuneesta surusta, jossa päähahmon pään sisään kurkistetaan surrealististen kohtausten avulla, vähän samaan tyyliin kuin Tahrattomassa mielessä… Sarja näyttää sekä koko maailman tunteman kumiukkomaisen hauskuuttajan että parhaimmillaan upean draamanäyttelijän.”

Arvion rustannut Aki Lehti oli kuitenkin aivan aiheesta huolissaan sarjan mahdollisesta jatkosta:

”Showtime-kanavan tavaramerkkinä on ollut paha tapa venyttää sarjojaan niin pitkiksi, että ne muuttuvat katselukelvottomaksi moskaksi. Esimerkkeinä mainittakoon Dexter, Weeds, Californication, Nurse Jackie, Shameless ja ties kuinka monta muuta.”

Toivotaan että Kidding olisi poikkeus ja näin ei kävisi.

Sarjassa näyttelevät Carreyn lisäksi muun muassa Frank Langella, Catherine Keener, Judy Greer, Cole Allen ja Juliet Morris.

Suomessa Kidding pyörii HBO Nordicilla, johon ensimmäisen kauden kymmenes ja viimeinen jakso tulee tarjolle samana päivänä kuin se nähdään Yhdysvalloissakin, eli sunnuntaina 11. marraskuuta.