Keanu Reevesin John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuvasta The Continental -sarjasta paljastettiin uusia yksityiskohtia

15.05.2020 17:01 | Muropaketin toimitus

The Continental -sarjan vastaavina tuottajina toimivat muun muassa Keanu Reeves ja Chad Stahelski.

John Wick -elokuvien maailmaan sijoittuva The Continental -sarja on parhaillaan työn alla. Sarjan käsikirjoittajaksi ja showrunneriksi on valittu Chris Collins, joka tunnetaan muun muassa Sons of Anarchysta. Sarjan taustalla vastaavina tuottajina toimii myös joukko John Wick -veteraaneja Chad Stahelskista Derek Kolstadiin, David Leitchista Keanu Reevesiin. Stahelski myös ohjaa sarjan pilottijakson.

Fandomin haastattelussa Stahelski paljastaa yksityiskohtia tulevasta sarjasta. Hän selittää, että sarjan rakenne poikkeaa John Wick -elokuvista esimerkiksi siinä, että elokuvat ovat vain lyhyitä pätkiä hahmon elämästä, sarjassa poraudutaan maailmaan ja sen hahmoihin syvemmälle.

“Sarjan aikajanan rakennetta ja tarinan hahmoja lähdetään katsomaan toisenlaisesta kulmasta. Kyse on siitä, miten syvälle maailma jatkuu, ei pelkästään palkkatappajien osalta, vaan kaiken mitä siihen liittyy. Monista Wick-elokuvien hahmoista selviää taustatarinoita. Siitä tulee hyvin mielenkiintoinen katsaus Wick-maailmaan, mikä on mielestäni aika coolia. Mutta sitä ei kerrota John Wickin näkökulmasta. En sano, etteikö John Wick olisi siinä osallisena, sitä ei vain kerrota hänen näkökulmastaan”, Stahelski kertoo.

Katso Stahelskin kommentit kokonaisuudessaan oheisesta videosta: