Kuva: Wes Andersonin odotettu The French Dispatch -elokuva sai julisteen ja julkaisupäivän

28.05.2021 08:32 | Muropaketin toimitus

Yli vuodella myöhästynyt The French Dispatch -elokuva saa vihdoinkin ensi-iltansa.

Myös Wes Andersonin The French Dispatch -elokuva on jumittanut koronalimbossa jo yli vuoden. Sen oli tarkoitus saada maailmanensi-iltansa viime vuoden toukokuussa Cannesin elokuvajuhlilla, jotka peruttiin pandemian takia.

Nyt Searchlight Pictures on julkaissut uuden GIF-muotoisen julisteen, joka vahvistaa elokuvan ensiesityksen olevan heinäkuussa Cannesin elokuvajuhlilla ja sen saapuvan laajempaan levitykseen 22. lokakuuta.

The French Dispatch on rakkauskirje journalisteille. Se sijoittuu kuvitteelliseen ranskalaiseen kaupunkiin, jossa on juuri ilmestymässä amerikkalaisen The French Dispatch -lehden viimeinen numero. Elokuvan kolme tarinaa kietoutuvat siinä julkaistujen juttujen ympärille.

Mukana on huima näyttelijäkaarti, sillä elokuvassa esiintyvät muun muassa Benicio Del Toro, Adrien Brody, Tilda Swinton, Timothée Chalamet, Bill Murray ja Owen Wilson. Lisäksi mukana ovat myös Léa Seydoux, Lyna Khoudri, Jeffrey Wright, Mathieu Amalric, Stephen Park, Liev Schreiber, Elisabeth Moss, Edward Norton, Willem Dafoe, Lois Smith, Saoirse Ronan, Christoph Waltz, Anjelica Huston, Jason Schwartzman ja Henry Winkler.