Uusimmat

Kuvat: Kiinalaiset elokuvajulisteet käyvät yhä oudommiksi – Predator taistelee nyt jo apinoitakin vastaan

26.10.2018 07:40 Muropaketin toimitus

Uutta The Predator -elokuvaa mainostetaan Kiinassa julisteilla, jotka ovat outoudessaan aivan omaa luokkaansa.

Esittelimme eilen The Predator -julisteet, joissa Arnold Schwarzeneggerin nemesis pelasi koripalloa ja istui tietokoneella.

Nyt Predator on ryhtynyt tositoimiin: Bloody Disgusting -sivuston esittelemissä julisteissa avaruuspiru taistelee muinaisia kiinalaissotureita ja apinoita vastaan!

Hupaisaa asiassa on tietenkin se, ettei mitään tällaista ole mukana varsinaisessa elokuvassa.

Voimme vain kuvitella mitä seuraavaksi on luvassa…

Kiinassa The Predator saa ensi-iltansa tänään, mutta Suomen elokuvateattereihin Shane Blackin ohjaama tieteiskomedia sai ensi-iltansa jo syyskuun alussa. Muropaketissa emme elokuvasta liiemmin syttyneet:

”Jossain The Predatorin keskellä on toimiva elokuva, ja luulen ymmärtäväni, mihin Shane Black pyrki. Lopputulos ei kuitenkaan ole lähimainkaan onnistunut, ja on vaikea uskoa edes ohjaajan pitävän aikaansaannoksestaan. Tavallaan voin ymmärtää katsojia, jotka antavat The Predatorille kolme tähteä, mutta sen korkeammat arvosanat kertovat pahemman luokan todellisuuspaosta. On huhuttu, että 20th Century Foxin ja Disneyn välinen kauppa lopettaa Alien– ja Predator-elokuvat. The Predatorin nähtyäni asiasta ei osaa olla ihan hirveän pahoillaan. Synkästä tilanteesta huolimatta The Predator petaa jatko-osaa todella räikeällä – ja harvinaisen ponnettomalla – tavalla.”

Lue koko arvio täältä:

Arvostelu: The Predator on vuoden pahimpia pettymyksiä ja Shane Blackin huonoin elokuva