Mark Ruffalosta tulee Ryan Reynoldsin isä – Näyttelijöillä on ikäeroa yhdeksän vuotta, mutta se ei ole mikään ongelma

25.11.2020 08:56 Muropaketin toimitus

Ryan Reynolds ja Mark Ruffalo nähdään Netflixin The Adam Project -scifi-elokuvan pääosissa.

The Hollywood Reporter kertoo Mark Ruffalon liittyneen Netflixin The Adam Project -elokuvan näyttelijäkaartiin. Tulevan tieteiselokuvan kuvaukset alkoivat pari päivää sitten.

Elokuvassa nähdään myös Zoe Saldana, Jennifer Garner, Catherine Keener ja Ryan Reynolds, joka esittää pääosaa. Hänen hahmonsa on menneisyyteen matkustava mies, joka etsii apua 13-vuotiaalta itseltään, jota esittää Walker Scobell. Parivaljakko lähtee yhdessä etsimään edesmennyttä isäänsä, jota näyttelee Ruffalo.

The Adam Project -elokuvan ohjaa Shawn Levy, joka vastaa myös pandemialimboon juuttuneesta Reynoldsin tähdittämästä Free Guy -elokuvasta.

Ruffalo nähtiin viimeksi HBO:n upeassa I Know This Much Is True -minisarjassa, jossa hän esitti identtisiä kaksosia. Sarjasta todettiin Muropaketin kehuvassa arvostelussa muun muassa seuraavaa:

”Ruffalo esittää sarjan päähenkilöitä, identtisiä kaksosia Dominic ja Thomas Birdseytä, joiden elämä on melkein pelkkää pimeyttä ja tuskaa. Ruffalo näyttelee molempia niin taitavasti, että jo muutaman kohtauksen jälkeen heidän unohtaa olevan yksi ja sama mies.”

Arvostelu: Mark Ruffalo loistaa identtisinä kaksosina HBO:n I Know This Much is True -sarjassa