Masters of the Universe: Revelation jatkuu Netflixissä marraskuussa – Uusi traileri vilisee leluhyllystä tuttuja hahmoja

29.10.2021 08:53 Muropaketin toimitus

Kevin Smithin Masters of the Universe: Revelation -sarjan ensimmäisen kauden toinen puolikas nähdään marraskuun lopussa.

Netflix on julkaissut trailerin viime kesänä alkaneen Masters of the Universe: Revelation -sarjan uusista jaksoista. Mainospätkässä vilisee leluhyllystä tuttuja hahmoja.

Kevin Smithin aikuisille suunnattu sarja jatkaa 1980-luvun animaatiosarjan tarinaa. Sen ensimmäisen tuotantokauden viisi ensimmäistä jaksoa tulivat tarjolle Netflixiin heinäkuussa. Kauden loput viisi jaksoa saavat ensi-iltansa 23. marraskuuta. Kakkoskautta ei ole vielä tilattu.

Masters of the Universe: Revelation on jakanut mielipiteitä. Suuri osa kriitikoista kehui uutuuden, mutta osa faneista oli pettyneitä, koska He-Man päätyi tarinassa taka-alalle. Muropaketin arvostelussa sarjasta todettiin muun muassa seuraavaa:

””Realistisempi” ja ”aikuisempi” lähestymistapa on imenyt Masters of the Universesta lähes kaiken hauskuuden. Faneja on ilmeisesti ärsyttänyt se, että päähenkilö ei ainakaan nyt tarjolle tulleissa jaksoissa ole He-Man, vaan Teela. Sillä onko sankari mies, nainen tai muunsukupuolinen ei ole mitään merkitystä, toisin kuin sillä että Teelasta on tehty lähes sietämättömän itsekeskeinen hahmo.”