Muistatko päänsä lyöneen Stormtrooperin? Historian tunnetuimmasta Star Wars -mokasta on tehty nyt oma elokuvansa

19.09.2019 21:01 | Muropaketin toimitus

The Empire Strikes Door -dokumentissa etsitään näyttelijää, joka esitti päänsä ensimmäisessä Star Warsissa oven karmiin lyönyttä Stromtrooperia.

Star Wars -universumi on täynnä vastausta vailla olevia kysymyksiä. Yksi näistä on se, kuka esitti sitä Stormtrooperia, joka löi päänsä oven karmiin ensimmäisessä Star Wars -elokuvassa. Nyt tästä elokuvahistorian ehkäpä tunnetuimmasta valmiiseen elokuvaan päätyneestä mokasta on tehty oma dokumenttielokuva.

Jamie Stangroomin dokumentissa The Empire Strikes Door etsitään tätä kuuluisaa mokaajaa pilke silmäkulmassa. Etsintä ei nimittäin ollut helppoa, sillä moni mukana ollut oli sitä mieltä, että juuri hän oli kyseisen Stormtrooperin asun sisällä.

“Olin yllättynyt, miten moni ’epäillyistämme’ uskoi, että se oli juuri hän. Uskon, että kuvauksissa tapahtui paljon päiden hakkaamista, mutta hämä kaverit olivat satavarmoja siitä, että tapaus sattui juuri heille tässä kyseisessä kohtauksessa… jopa niin pitkälle että kaksi kaveria alkoi riidellä asiasta. Tietysti minulla on tilanteessa hauskaa, mutta he ottivat asian ymmärrettävästi todella vakavasti”, Stangroom kertoi Syfy Wiren haastattelussa.

Katso The Empire Strikes Doorin traileri tästä:

Muropaketin uusimmat