Pirates of the Caribbean -tähdellä oli rooli vuoden 1999 Star Warsissa, mutta homma ei mennyt ihan nappiin: “Nukahdin kesken kuvausten ja päätäni särki koko ajan”

09.03.2020 17:00 | Muropaketin toimitus

Keira Knightley esitti Star Wars: Episodi I:ssa Padme Amidalan kaksoisolentoa, Sabea.

Keira Knightley tunnetaan nykyisin erityisesti Pirates of the Caribbean -elokuvista, mutta ollessaan vasta 12-vuotias hän oli osa Star Warsin maailmaa. Hän näytteli pienessä, mutta tärkeässä roolissa vuonna 1999 julkaistussa elokuvassa Star Wars: Episodi I – Phantom Menace.

Knightley näytteli elokuvassa Natalie Portmanin esittämä kuningatar Padme Amidalan kaksoisolentoa ja kamarineitoa, Sabé-nimistä tyttöä. Mukana Star Warsissa oleminen ei kuitenkaan ole jäänyt kovinkaan positiivisena kokemuksena näyttelijän mieleen. Total Filmin haastattelussa Knightley kertoo, ettei muista kokemuksesta paljoakaan muuta kuin väsymyksen ja päänsäryn.

“Muistan, että pääkoriste oli niin painava, että se aiheutti minulle päänsärkyä. Ja muistan olleeni taustalla niin paljon, että oikeasti nukahdin paikoilleni. Istuin tuolissa jossain taustalla, enkä saanut pidettyä silmiäni auki. Sen todella muistan. Muuta en sitten paljoa muistakaan”, näyttelijä kertoo.

Seuraavaksi Knightley nähdään Philippa Lowthorpen ohjaamassa, historiallisessa draamaelokuvassa Misbehaviour. Elokuva kertoo joukosta naisia, jotka pyrkivät keskeyttämään vuonna 1970 Lontoossa järjestetyt Miss Maailma -kisat.