Uusimmat

Quentin Tarantinolla on selvä visio siitä, mitä hyvään Rambo-elokuvaan vaaditaan – Pääosa menisi mielipiteitä jakaneelle Star Wars -tähdelle

06.08.2021 14:00 Muropaketin toimitus

Quentin Tarantinon Rambossa pääosaa esittäisi Adam Driver. Tuollaista elokuvaa ei kuitenkaan olla tekemässä.

Tänä kesänä kirjallisen arkkunsa Once Upon a Time in Hollywood -romaanin myötä avannut Quentin Tarantino kirjoittaa parhaillaan uutta kirjaa nimeltä Cinema Speculation, kertoo Slashfilm. Uutisen mukaan Tarantino on myös spekuloinut omia mahdollisia elokuviaan, ja erityisesti yksi elokuva nousee sieltä esiin: Rambo.

“Jos haluaisin tehdä varmasti hyvän elokuvan, ottaisin käsittelyyn David Morellin romaanin First Blood ja tekisin sen. En sitä elokuvaa, mikä tehtiin First Bloodista vaan filmatisoinnin romaanista. Siinä sheriffiä esittäisi Kurt Russell ja Adam Driver esittäisi Ramboa. Joka kerta kun luen sitä, David Morellin dialogi on niin fantastista, että se sitä pitää lukea ääneen. Siitä tulisi niin hyvä. Mutta nyt tiedän haluavani tehdä enemmän kuin sen”, Tarantino selittää.

Morellin romaani julkaistiin vuonna 1972 ja se suomennettiin nimellä Ajojahti. Ensimmäinen filmatisointi siitä tehtiin vuonna 1982 Sylvester Stallone pääosassaan ja John Rambosta tuli näin toimintaelokuvien legenda. Elokuva on saanut tähän mennessä neljä jatko-osaa, joista viimeisin – Last Blood – vuonna 2019.

Rambo juliste