Sam Raimin tuottama uusi Evil Dead -elokuva ei tule elokuvateattereihin ollenkaan

27.05.2021 07:23 | Muropaketin toimitus

Evil Dead Rise -leffan ohjaa ja käsikirjoittaa The Hole in the Ground -elokuvasta tuttu Lee Cronin.

New Line Cinema ja Sam Raimi tiedottavat tekevänsä uuden Evil Dead -elokuvan yhteistyössä WarnerMedian omistaman HBO Max -suoratoistopalvelun kanssa. Evil Dead Rise -leffan ohjaa ja käsikirjoittaa Lee Cronin ja sen pääosissa nähdään Alyssa Sutherland ja Lily Sullivan.

Alkuperäisen vuoden 1981 Evil Deadin pääpäsmärit Raimi, Robert Tapert ja Bruce Campbell toimivat uuden elokuvan tuottajina. Campbell ei esiinny elokuvassa, sillä hän jäi eläkkeelle Ashin roolista Ash vs Evil Dead -tv-sarjan jälkeen.

Lue myös: Arvostelu: The Hole in the Ground on tunnelmallista kauhua Irlannin syrjäseudulta – Kati Outinen esittää tärkeää sivuosaroolia

Evil Dead Rise siirtää splatterkauhun metsästä kaupunkimaisemiin ja kertoo Sutherlandin ja Sullivanin esittämien sisarusten tarinan. Cronin sai ohjaajanpestin muutaman vuoden takaisen The Hole in the Ground -kauhuelokuvansa ansiosta.

Evil Dead Rises nähdään Suomessakin myöhemmin tänä vuonna aloittavassa HBO Max -palvelussa. Teatterirundille se pääsee vain niissä maissa, joissa palvelu ei ole tarjolla.

Elokuva kuvataan Uudessa-Seelannissa, mutta ensi-illasta ei ole vielä tietoa.