UUSIMMAT

“Seuraavan James Bondin värillä ei ole väliä, mutta nainen tai jenkki hän ei voi olla”, linjasi 007-elokuvien tuottaja

09.12.2021 08:17 | Muropaketin toimitus

Uusi James Bond valitaan vasta ensi vuonna.

The Hollywood Reporter on julkaissut laajan ja varsin informatiivisen henkilöhaastattelun pitkäaikaisesta James Bond -tuottaja Barbara Broccolista, joka on yhdessä puoliveljensä Michael Wilsonin kanssa kontrolloinut Bond-franchisea jo melkein kolme vuosikymmentä.

Suosittelemme lukemaan haastattelun kokonaan, sillä se kertoo kattavasti yhdestä Hollywoodin vaikutusvaltaisimmasta ihmisestä.

Juttu sivuaa luonnollisesti myös seuraavaa Bond-näyttelijää, roolia jonka on arvailtu ja toivottu menevän esimerkiksi Henry Cavillille, Idris Elballe tai Tom Hollandille. Broccoli toistaa jo aiemmin sanomansa, että uusi James Bond valitaan vasta ensi vuoden puolella. Daniel Craig saa edelleen paistatella parrasvaloissa viimeiseksi jääneen No Time to Die -elokuvansa kanssa.

– Kaikki kysyvät kuka on seuraava Bond. Se tuntuu tässä vaiheessa samalta jos morsiamelta kysyttäisiin alttarilla, että kenen kanssa hän menee naimisiin sen jälkeen kun nyt solmittava liitto päättyy avioeroon, Broccoli sanoo.

Fanit ovat arvuutelleet seuraavaksi James Bondiksi tummaihoista näyttelijää tai naista. Broccolilla on vain muutama ehto, jotka uuden Bond-näyttelijän tulee täyttää.

– Veikkaan että seuraavakin James Bond on mies. Mielestäni nainen ei voi näytellä James Bondia. Minusta on mielekkäämpää käsikirjoittaa mukaan kokonaan uusia naishahmoja, eikä vain laittaa ja kiepauttaa naista miehen rooliin. Näyttelijän on oltava britti, mutta hänen etnisellä taustallaan ei ole mitään merkitystä, tuottaja jatkaa.

Suomessa 007 No Time to Dien voi katsoa kotisohvalta käsin jo perjantaina 17. joulukuuta, jolloin leffan digiversio tulee tarjolle videovuokrauspalveluihin. Elokuvan dvd, Blu-ray ja 4K UHD ilmestyvät vasta tammikuussa

LUE LISÄÄ: Arvostelussa 007 No Time to Die – Daniel Craigin viimeinen Bond-elokuva on turhankin tuhti loppu 15 vuoden tarinalle