Sigourney Weaverin näkeminen Aliensissa oli Resident Evil -tähti Milla Jovovichille käänteentekevä hetki: “Kyllä!”

16.06.2021 09:31 | Muropaketin toimitus

Milla Jovovich oli jo lapsena toimintaelokuvafani.

Resident Evil -elokuvista tuttu Milla Jovovich kertoo Yahoon haastattelussa intoilleensa jo lapsena toimintaelokuvista. Käänteentekevä hetki oli se, kun hän näki Sigourney Weaverin tähdittämän Aliens-elokuvan ensimmäisen kerran.

– Olin ainoa lapsi, ja isäni perinteisen macho itäeurooppalaismies, joka kasvatti minut kuin pojan. Die Hardissa ja Rambossa ei silti ollut oikein samaistumisen kohteita, ukrainalaissyntyinen Jovovich kertoo.

– Sigourney Weaver Aliensin pääosassa oli minulle ahaa-elämys. Vihdoinkin valkokankaalla oli naissankari tekemässä asioita, joihin uskoin itsekin pystyväni, hän jatkaa.

Jovovichin tuorein toimintaseikkailumäiske Monster Hunter sai Muropaketin arvostelussa vain kaksi tähteä viidestä, mutta siitä todettiin silti muun muassa seuraavaa:

”Yllättävänkin viihdyttävä B-luokan elokuva, jonka parissa voi heittää hetkeksi aivot narikkaan ja nauttia näyttävien jättihirviöiden lahtaamisesta.”

Arvostelu | Milla Jovovichin pelileffa Monster Hunterissa on vähän järkeä, mutta jättihirviöiden ansiosta se viihdyttää silti