UUSIMMAT

Selitetty: Tämän takia Chris Hemsworth ja Chris Evans eivät saaneet tehdä Avengers-elokuvien promokiertueita yhdessä

30.05.2019 21:01 | Muropaketin toimitus

Chris Hemsworth paljastaa, että Marvel ei ole päästänyt häntä tekemään Avengers-elokuvien promokiertueita yhdessä Chris Evansin kanssa.

Thor-tähti Chris Hemsworth ja Captain America -tähti Chris Evans ovat hyviä ystäviä. Marvelin mukaan vähän liiankin hyviä ystäviä, sillä studio on kieltänyt heiltä promohaastatteluiden tekemisen yhdessä.

Varietyn haastattelussa Hemsworth paljastaa Avengers-elokuvien promokiertueiden olleen hänelle työn kohokohtia. Hän kertoo kasvaneensa läheisiksi kaikkien näyttelijäkollegoidensa kanssa, mutta Chris Evans vetää näistä pisimmän korren. Kaksikolla on kiertueilla vähän liiankin hauskaa keskenään, minkä vuoksi Marvel ei päästänyt heitä tekemään haastatteluita yhdessä.

“Downeyn kanssa on olemassa mentori-elementti. Scarlettin [Johansson], Jeremyn [Renner] ja Markin [Ruffalo] kanssa meille on kasvanut uskomaton ystävyys. Mutta Chris Evansin kanssa minulla on veljellinen yhteys”, Hemsworth kertoo.

“Luulen että tästä syystä meitä ei päästetty yhdessä pressikiertueille, koska pelleilimme koko ajan ja eksyimme aiheesta. Meillä oli vähän liian hauskaa yhdessä, ja vähän niin kuin lapset koulussa, meidät piti erottaa toisistamme, koska emme saaneet mitään aikaiseksi.”

Muropaketin uusimmat