UUSIMMAT

“Tylsää paskaa” – Alien-ohjaaja Ridley Scott ei lukeudu supersankarielokuvien faneihin

15.11.2021 07:43 | Muropaketin toimitus

Ridley Scott kertoo itse ohjanneensa kolme loistavaa supersankarielokuvaa.

Alien- ja Blade Runner -ohjaaja Ridley Scott promoaa Deadlinen haastattelussa uutta House of Gucci -elokuvaansa, mutta paljastaa myös mielipiteensä supersankarielokuvista.

Keskustelu kääntyi tositapahtumiin perustuviin elokuviin. Scottin mukaan parhaat leffat ovat usein niitä, joiden hahmoissa on kunnolla syvyyttä.

– Henkilöhahmovetoiset elokuvat ovat usein myös parhaita, ja tästä päästään supersankarielokuviin, jos vain haluat. Voin vittu murskata ne, Scott lupaa toimittajalle.

– Supersankarileffat ovat aivan vitun tylsiä, täyttä paskaa. Niiden käsikirjoitukset ovat täysin perseestä. Itse olen tehnyt kolme loistavaa supersankarilokuvaa – Alienin, Gladiaattorin ja Blade Runnerin. Kyllä, ne ovat supersankarileffoja. Miksei nykyajan supersankarielokuvissa voi olla kunnon tarinoita? Ainoastaan erikoistehosteet voivat olla se juttu, joka niissä toimii, Scott jatkaa.

Ohjaajan House of Gucci -elokuva saapuu Suomessa teattereihin 3. joulukuuta.

Sitä tähdittävät Lady Gaga, Adam Driver, Al Pacino, Jared Leto, Salma Hayek, Camille Cottin, Jack Huston, Jeremy Irons, Mãdãlina Ghenea, Reeve Carney ja Youssef Kerkour.