Uusia kuvia The Suicide Squadista – “Sain DC:ltä luvan tappaa kenet tahansa haluan”, paljasti ohjaaja James Gunn

27.10.2020 20:00 | Muropaketin toimitus

The Suicide Squad -elokuvassa nähdään muun muassa Idris Elba ja John Cena.

James Gunnin ohjaamasta The Suicide Squad -elokuvasta ei oikein ole osattu sanoa, onko se jatko-osa vai reboot vai mikä. Empiren haastattelussa Gunn yrittää selventää tilannetta ja elokuvansa suhdetta David Ayerin vuonna 2016 ohjaamaan Suicide Squadiin.

“Se on oma juttunsa. En usko, että se olisi ristiriidassa ensimmäisen elokuvan kanssa. Ehkä joidenkin pienten juttujen osalta… en osaa sanoa”, Gunn selittää. “Tiedän, ettei Suicide Squad ollut aivan sellainen, millaiseksi David sen halusi. Mutta hän teki jotain ehdottoman mahtavaa ja se on että hän valitsi loistavat näyttelijät rooleihinsa ja hänen avullaan nämä hahmot syventyivät rohkealla tavalla. Siitä David ansaitsee suuret kiitokset.”

Empiressä julkaistiin myös kaksi uutta kuvaa Gunnin tulevasta elokuvasta. Hän kertoo oman elokuvansa jatkavan sitä teemaa, ettei kukaan hahmoista ole yksiselitteisen hyvä tai paha.

“The Suicide Squadissa osa hahmoista päätyy hyväksi, osa kammottavaksi. He eivät pelkästään joudu tappeluihin ja sano, että he aikovat tappaa toisensa, vaan he oikeasti tappelevat ja tappavat toisiaan. Katsoja ei voi ennakoida, kuka heistä elää ja kuka kuolee. DC antoi minulle vapaat kädet tappaa kuka tahansa – siis ihan kuka tahansa”, Gunn kertoo.

Gunnin ohjaama ja käsikirjoittama The Suicide Squad julkaistaan näillä näkymin syksyllä 2021.

Muropaketin uusimmat