Uusimmat

X-Men-ohjaaja katosi pitkiksi ajoiksi kesken kuvausten – Näyttelijälle selvisi vasta myöhemmin, että tilanteessa oli jotain mätää

01.05.2020 11:12 Muropaketin toimitus

Olivia Munn esitti Psylockea Bryan Singerin vuonna 2016 ohjaamassa X-Men: Apocalypse -elokuvassa.

Ohjaaja Bryan Singer on viime vuosina ollut otsikoissa niin seksuaalisesta hyväksikäytöstä syytettynä kuin myös omituisen käytöksensä vuoksi. Bohemian Rhapsodyn ohjaajan tehtävistä käytöksensä vuoksi potkut saanut Singer käyttäytyi kuvauksissa arvaamattomasti jo aiemminkin ohjatessaan X-Men-elokuvaa Apocalypse.

Vuonna 2016 julkaistussa X-Men: Apocalypsessa Psylockea esittänyt näyttelijä Olivia Munn kertoo Varietyn haastattelussa, että ohjaaja poistui kuvauspaikalta useiksi päiviksi ja jätti kuvaustiimin oman onnensa nojaan.

“En ollut aiemmin ollut mukana niin isossa elokuvassa. En tiennyt mikä oli oikein ja mikä väärin, mutta minusta tuntui kummalliselta, kun Bryan Singer poistui kuvauksista kilpirauhasongelmiin vedoten. Sen sijaan että hän olisi mennyt lääkäriin kuvauspaikalla Montrealissa hän lensi Lon Angelesiin ja oli siellä muistaakseni kymmenen päivää. Meille hän sanoi vain: ’Jatkakaa kuvauksia’”, Munn kertoo.

Näyttelijä jatkaa, ettei voi oikein ymmärtää, miten tällä tavalla käyttäytyvät ihmiset saavat jatkaa urallaan eteenpäin ja he annetaan uusia, suuria elokuvaprojekteja.

“Jotkut ihmiset vain käyttäytyvät erittäin huonosti mutta silti pääsevät pälkähästä. Eikä kukaan nyt niin lahjakas ole, että saa halveksia muita ihmisiä ja meidän aikaansa. On niin paljon muitakin lahjakkaita ihmisiä odottamassa omaa mahdollisuuttaan”, Munn kommentoi.