Käyttäjien mukaan iPhone X:n näyttö toimii huonosti vähänkään viileissä olosuhteissa – ongelmia jo seitsemässä plusasteessa

10.11.2017 11:42 | Muropaketin toimitus

Applen uusimman iPhone X -lippulaivan käyttäjät raportoivat ongelmista, kun laitetta on käytetty suomalaisittain täysin normaaleissa olosuhteissa.

Aiemmin Apple varoitti käyttäjiään iPhone X:n herkkyydestä kuvan kiinni palamiselle. Nyt osa iPhone X -käyttäjistä on raportoinut laitteensa näytön toimivan heikosti ulkoilmassa, mikäli pihalla on vähänkään viileämmät olosuhteet. MacRumours -keskustelupalstan sekä Redditin käyttäjien mukaan iPhone X:n näyttö ei ole enää reagoinut kaikkiin kosketuksiin, vaikka ulkona on ollut vielä noin seitsemän plusastetta lämmintä.

Applen mukaan iPhone X on tarkoitettu käytettäväksi 0 – 35 celsiuksen välisissä lämpötiloissa. Ongelmat näytön kanssa eivät kuitenkaan näytä koskevan kaikkia iPhone X -laitteita, sillä osa käyttäjistä on kertonut laitteidensa toimivan normaalisti vielä miinusasteillakin.

Mikäli käyttäjien vikaraportit pitävät paikkansa ja ongelma on yleinen, voi se olla melkoinen ongelma varsinkin suomalaisille iPhone X:n käyttäjille.