UUSIMMAT

Lisää yksityiskohtia tulevasta Samsung Galaxy S9 -puhelimesta

13.01.2018 18:25 | Muropaketin toimitus

Uusia älypuhelimia odotettaessa nähdään runsaita tietovuotoja ennen julkistuksia, ja niin nytkin. Tällä kertaa vuodon kohteena uskotaan olevan Samsungin Galaxy S9 -lippulaivamallin myyntipakkaus.

Redditin kautta löytyvän myyntipakkauksen kuvan tekniset tiedot antavat viitteitä kahdesta uudesta mielenkiintoisesta ominaisuudesta. Näistä ensimmäinen on kameran kahdesta eri aukkoarvosta, jotka olisivat f1.5 ja f2.4. Suurempi aukko auttaisi valottamaan paremmin esimerkiksi hidastusta varten kuvattuja, useita satoja kuvia sekuntia kohden sisältäviä videoita. Tieto sopisi yhteen aiemmin huhutun ja laatikosta löytyvän tiedon kanssa, jonka mukaan Samsung on tuomassa oman versionsa 960 FPS:n videokuvaustilasta.

Toisena uutena tietona ovat AKG:n stereokaiuttimet. Tämä olisi ensimmäinen kerta kun Samsungin lippulaivapuhelimessa nähdään kunnolliset kaksoiskaiuttimet. Samsungin ja AKG:n yhteistyöstä on jo aiemmin huhuiltu puhelimen kuulokkeiden osalta, joten mielenkiintoista nähdä mitä kaiuttimien saralla on saatu aikaan.