Withings Steel HR -hybridiälykello sai päivityksen myötä uusia ominaisuuksia

08.11.2018 16:35 | Muropaketin toimitus | 1

Withings on julkaissut Steel HR -hybridiälykelloonsa päivityksen, jonka myötä laite tukee jatkossa muun muassa GPS-paikannusta yhdessä älypuhelimen kanssa.

Tavallisena analogisena kellona toimimisen lisäksi Steel HR -hybridiälykellon kellotaulun alalaidan pienemmästä viisarista voi nähdä päivän kuntoilutavoitteen toteutumisen. Pitkällä akkukestolla varustetun Steel HR:n ylempi näyttö taas on pyhitetty kuntoiluun liittyvien asioiden näyttämiseen (esimerkiksi syke ja askelmäärä) sekä älypuhelimen ilmoituksille.

Nyt Withings on julkaissut Steel HR:lle uuden päivityksen, joka tuo hybridiälykelloon uusia ominaisuuksia. Niistä tärkeimpänä älykello tukee jatkossa Connected GPS -teknologiaa, jossa se hyödyntää puhelimen GPS-paikkagtietoja ja kertoo niiden avulla kuljetusta matkasta ja nopeudesta. Jatkossa Steel HR:n lajivalikoimasta löytyy yli 30 eri urheilulajin profiilia harjoitussessioita varten. Tarjolla on myös unen laadun mittaus sekä tuki entistä useampien sovellusten ilmoituksille.

Päivityksen kunniaksi Steel HR -kellon ostajille tarjotaan marraskuun 11. päivään saakka kaupan päälle vapaavalintainen lisäranneke. Tarjous toimii koodilla HR-OS2.

Keskustelu

Taidatte olla noin kuukauden myöhässä, ainakin itse olen käyttänyt noita jutussa mainittuja ominaisuuksia jo sen aikaa.

Muropaketin uusimmat