Polar esitteli kilpaurheilijoille tarkoitetut Vantage V ja M -urheilukellot

14.09.2018 20:24 | Muropaketin toimitus

Polar on julkistanut kaksi uutta kilpaurheilijoille ja aktiiviliikkujille suunnattua urheilukelloa. Uudet Vantage V ja M -mallit maksavat 499 ja 279 euroa.

Suomalainen Polar on esitellyt uudet Vantage V ja M -urheilukellot. Molemmissa malleissa on 1,2-tuumainen näyttö, mutta vain Vantage V:tä voi käyttää kosketuksella, siinä missä Vantage M:ää ohjataan fyysisillä napeilla.

Molemmissa uusissa urheilukelloissa on paranneltu Polar Precision Prime -sykemittausteknologia, joka hyödyntää vihreiden ja punaisen ledien lisäksi ihokosketusta sykkeen määrittämiseen. Uuden sykemittarin luvataan toimivan jopa uidessa, ja kellot ovatkin vesitiiviitä aina 30 metrin syvyyteen saakka. Mukana on myös sisäänrakennettu GPS, jonka luvataan toimivan Vantage V:ssä jopa 40 tunnin ajan yhdellä latauksella. Vantage M:ssä akkukesto on 30 tuntia.

Kalliimpi Vantage V mittaa myös juoksutehoa. Juoksuteho on hyvä mittari intervalliharjoituksissa ja ylämäkijuoksussa, ja sitä voi käyttää myös tasaisen kuormitustason ylläpitämiseen esimerkiksi juoksukilpailussa. Polarin omalla algoritmilla tehtävä laskenta perustuu GPS-lukemiin ja ilmanpainemittarin antamiin tietoihin. Vantage V kertoo myös, kuinka kauan suorituksesta palautuminen kestää.

Vantage V:n hinnaksi on ilmoitettu 499 euroa, siinä missä edullisempi Vantage M kustantaa 279 euroa.