RED Hydrogen One on kovin erilainen älypuhelin – tarjoaa hologrammeja sekä moduuleja

21.05.2018 11:49 | Muropaketin toimitus

Ensitestin perusteella RED Hydrogen One tulee erottumaan Android-älypuhelinten massasta muun muassa hologramminäytöllä sekä moduuleillaan.

RED tunnetaan ennen kaikkea kalliista, ammattikäyttöön tarkoitetuista videokameroistaan. Viime vuonna yritys kuitenkin ilmoitti aikomuksistaan julkaista Android-älypuhelin.

Nyt The Verge on päässyt tutustumaan laitteen prototyyppiin. Raportin mukaan RED Hydrogen One erottuu kilpailijoistaan muun muassa 5,7-tuumaisella ja 2560 x 1440 -resoluutioisella 3D-hologramminäytöllään, joka tarjoaa uskottavan syvyysvaikutelman. Sen lisäksi laitteeseen voi kiinnittää Motorolan Moto Modsien tavoin erilaisia lisämoduuleja. REDin edustajien mukaan eräs moduulivaihtoehto tulee olemaan ulkoinen objektiivi, jonka avulla ”älypuhelin on jo lähellä järjestelmäkameraa”.

RED Hydrogen One tarjoaa myös virtuaalisen A3D-tilaäänen, Snapdragon 835 -suorittimen sekä tehdasmaisen ulkonäön. Alumiinistä valmistetun version ennakkotilaushinnaksi on ilmoitettu 1195 dollaria eli reilut 1000 euroa, mutta sen julkaisuajankohdasta ei ole vielä tietoa.