RED Hydrogen One -puhelin kykenee erinomaiseen kuvanlaatuun

03.09.2018 17:29 | Muropaketin toimitus

Tekniikkabloggaaja MKBHD on julkaissut Twitterissä tulevalla RED Hydrogen One -puhelimella otettuja esimerkkikuvia, joiden kuvanlaatu on varsin loistava.

Kuten uutisoimme aiemmin, erottuu RED Hydrogen One kilpailijoistaan muun muassa 5,7-tuumaisella ja 2560 x 1440 -resoluutioisella 3D-hologramminäytöllään, joka tarjoaa uskottavan syvyysvaikutelman. Sen lisäksi laitteeseen voi kiinnittää Motorolan Moto Modsien tavoin erilaisia lisämoduuleja. REDin edustajien mukaan eräs moduulivaihtoehto tulee olemaan ulkoinen objektiivi, jonka avulla ”älypuhelin on jo lähellä järjestelmäkameraa”.

Nyt RED Hydrogen Onen kuvanlaadusta on julkaistu ensimmäisiä esimerkkejä tekniikkabloggaaja Markus ”MKBHD” Brownleen toimesta. Twitterissä julkaistujen kuvien laatu sekä terävyys onkin äärimmäisen hyvä verrattuna jopa tämän hetken parhaimpiin mobiilikameroihin, kuten Huawein P20 Prohon. MKBHD:n mukaan RED Hydrogen onessa on 12,3 megapikselin pääkamera, jonka objektiivin aukkoarvo on f1.8. Kuvien laatu saattaa parantua vielä entisestään, koska käytössä ollut kuvausohjelmisto on vielä työn alla.

RED Hydrogen Onen kohtaamien tuotanto-ongelmien vuoksi ei kuitenkaan ole vielä tiedossa, milloin älypuhelin saa julkaisunsa.