Uusimmat

RED Hydrogen One -puhelin saapuu viimein – Ensiarvion perusteella hologramminäyttö ei lunasta lupauksiaan

30.10.2018 09:19 Muropaketin toimitus

Useita kertoja myöhästynyt RED Hydrogen One -puhelin saapuu markkinoille Yhdysvalloissa jo tällä viikolla. Ensitestin perusteella hologramminäyttö ei lunasta odotuksiaan, eikä 3D-kuvaus toimi toivotulla tavalla.

Ammattikäyttöön tarkoitettuja elokuvakameroita valmistava RED on jo pitkään valmistellut ensimmäisen älypuhelimensa, Hydrogen Onen, julkaisua. Nyt useita kertoja myöhästynyt laite on vihdoin saapumassa myyntiin Yhdysvalloissa ensi perjantaina eli 2. päivä marraskuuta 1295 dollarin eli noin 1140 euron hintaan.

The Verge on päässyt tutustumaan Hydrogen Oneen jo etukäteen, ja ikävä kyllä sen tarjoama hologramminäyttö ei lunasta odotuksiaan. Testin perusteella 4V-teknologialla varustettu näyttö yrittää luoda Nintendo 3DS -taskukonsolia muistuttavan syvyysefektin, mutta se ei kovinkaan vaikuttava. Lisäksi erikoisnäytölle ei ole tarjolla kovinkaan paljoa katsottavaa materiaalia. Myöskään Hydrogen Onen ottamat 3D-kuvat eivät ole kovinkaan onnistuneita.

Tavallisten kuvien ottamisessa Hydrogen One onnistuu kehuttavasti. Tulevaisuudessa RED on tuomassa älypuhelimeen modulaarisen lisälinssin, jonka pitäisi parantaa kuvien laatua entisestään.