TicWatch Pro parantaa älykellon akkukestoa kahden näyttöpaneelin ratkaisulla

27.05.2018 17:51 | Muropaketin toimitus

TicWatch Pro on uusi älykello, jonka kaksi näyttöpaneelia yhdistävät älykellon ominaisuudet sekä tavallisen rannekellon akkukeston. 

Älykellot ovat näppäriä, sillä ajan näyttämisen lisäksi niitä voi käyttää esimerkiksi sykkeen mittaamiseen, viestien lukemiseen tai maksamiseen. Ikävä kyllä älykellojen pienten akkujen vuoksi laitteita joutuu lataamaan joka päivä, ja mikäli lataus unohtuu, voi kello sammua kokonaan eikä käyttäjä näe siitä edes kellonaikaa.

Nyt uusi TicWatch Pro lupaa pidentää älykellon käyttöaikaa kahteen näyttöpaneeliin perustuvalla tekniikalla, raportoi The Verge. Tavallisen OLED-paneelin päälle on sijoitettu läpinäkyvä FSNT LCD -paneeli, josta näkee muun muassa kellonajan, sykkeen sekä otettujen askeleiden määrän.

Pelkkää LCD-paneelia käytettäessä alla pyörivät älykello-ominaisuudet voi halutessaan sammuttaa kokonaan, jolloin akku kestää jopa 30 päivää. Muuten LCD-paneeli tulee näkyviin vain kun älyominaisuuksia ei käytetä, jolloin akku kestää noin kaksi päivää.

TicWatch Pron hinnaksi on ilmoitettu vajaat 300 dollaria eli noin 250 euroa. Kellon saatavuudesta Euroopassa ei ole vielä varmuutta.