Uusimmat

Fanit tekevät Zak McKracken and the Alien Mindbenders –elokuvaa

12.03.2015 20:00 Jukka O. Kauppinen

Voihan jumpe. Kohta – tai tarkemmin sanoen joskus – luvassa taitaa olla melkoista peliherkuttelua, sillä Spadoni Production -nimellä kulkeva faniporukka tekee parhaillaan komediaelokuvaa klassisimmista klassisimpiin lukeutuvasta LucasArts-seikkailusta Zak McKracken and the Alien Mindbenders.

Zak McKrackenin takana olivat LucasArtsin kingeimpään seikkailupeliporukkaan lukeutuneet David Fox, Ron Gilbvert, Matthen Kane ja David Spangler, jotka olivat tuohon maailmanaikaan todella liekeissä. Lopputulos oli elämän kauneinta ja kahjointa videopelikomediaa.

Zak McKracken and the Alien Mindbenders – Fan Movie pohjautuu trailerin pohjalta tiukasti peliin, mutta yhdistää sen tarinaan live-näyttelijöitä ja tietokonegrafiikkaa. Mitä luultavimmin myös greenscreenistelyä, sillä tuskinpa kaverit ovat Marsiin saakka menneet kuvaamaan.

 

Elokuvan valmistumisesta ei ole mitään tietoa, mutta toivotaan parasta. Coming soon –lupaavat, mutta niinpä netistä löytää yhä nettisivustoja vuodelta 2000, joissa luvataan että coming soon.

Lisää aiheesta

LucasArtsin matka maineesta mutaan  

Remasteroidaan ne! (arkistojen aarteet) 

Wiikon wanha: Grim Fandango 

Wiikon Wanha: Secret of the Monkey Island tarjosi ikimuistettavaa piraattikomiikkaa