Uusimmat

Selviytymiskauhua, taktista taistelua ja toimintapelaajien herkkua – Tässä ovat alkuvuoden 5+1 parasta peliä

11.03.2023 12:00 Muropaketin toimitus

Muun muassa Dead Space ja Sons of the Forest ovat saaneet alkuvuoden peliarvioissa korkeimmat pisteet.

Pelivuosi 2023 on jo ehtinyt hyvin alkuun, ja markkinoille on tullut koko joukko pelaamisen arvoisia uusia pelejä. Kokosimme listaksi viisi uutta peliä, jotka ovat saaneet korkeimmat arvosanat Muropaketin kriitikoilta, sekä lisäksi yhden vanhemman pelin huippulaatuisen käännöksen.

Listamme näet alta. Arviot pääset lukemaan kokonaisuudessaan otsikoita klikkaamalla. Ja aivan kaikki Muropaketin arviot löytyvät täältä.

1) Uusi Dead Space on karmivan hyvä – ja hakkaa The Callisto Protocolin helposti

”Kokonaisuudessaan Dead Space on erittäin onnistunut remake, jota voi suositella alkuperäisen pelin ystävien lisäksi niille, jotka eivät ole aikaisemmin astuneet USG Ishimuran kannelle.”

2) Hogwarts Legacy on loistava peli, josta moni Harry Potter -fani on haaveillut

”Hogwarts Legacy on ilahduttavan onnistunut avoimen maailman roolipeli, joka jopa hieman yllättäen täyttää kaikki sille annetut odotukset. Vaikka peli kosiskelee ennen kaikkea Harry Potter -faneja, voi roolipelistä nauttia myös, vaikka Harry Potter -kirjat ja leffat eivät olisikaan mitään ykkössuosikkeja.”

3) Hi-Fi Rush on alkuvuoden iloisin yllätys toimintapelien ystäville

”Hi-Fi Rush on yksi alkuvuoden positiivisimmista yllätyksistä. Se osoittaa, ettei tulevaa pelijulkaisua ole pakko hehkuttaa kuukausia tai vuosikausia etukäteen, vaan onnistunut peli puhuu kyllä omasta puolestaan.”

4) Fire Emblem Engage on yksi alkuvuoden valopilkuista – taktinen roolipeli sopii uusillekin pelaajille

”Fire Emblem Engage sopii vallan mainiosti niille pelaajille, joilla ei ole aiempaa kosketusta pelisarjaan. Upea, erityisen koukuttava taistelu toimii teoksen suolana, mutta myös persoonalliset hahmot ja jännittävä juoni nostavat tunnelmaa kohti kattoa.”

5) Sons of the Forest on noussut hitiksi hyvästä syystä, vaikka peli ei vielä valmis olekaan

”Varsinkin kavereiden kanssa koettuna Sons of the Forest tarjoaa mainiota selviytymiskauhua. Ei siis ole ihme, että peli myi ensimmäisen vuorokauden aikana yli kaksi miljoonaa kopiota ja on noussut Steamin pelatuimpien pelien joukkoon.”

+) Returnal on erinomainen peli, joka toimii PC:llä jopa paremmin kuin PS5:lla

”Returnal ei kosiskele edelleenkään massoja eikä sen kiinnostavaan mysteeriin pohjautuva tarina jaksa aivan loppuun saakka, mutta itse arcademainen bullet hellien ja rogueliten elementtejä yhdistelevä pelaus on täyttä kultaa.”