Uusimmat

Trackmania-ajopeliä voi viikonloppuna kokeilla ilmaiseksi

10.11.2022 20:30 Muropaketin toimitus

Trackmania Green Weekend päästää pelaajat pelaamaan ilmaiseksi ja tekemään samalla hyvää 11.-13. marraskuuta välisenä aikana.

Ilmaispelattavissa on kolme upeaa Trackmania-peliyhteisön luomaa rataa, jotka hehkuvat luonnonvihreää väriä. Radat syntyivät aiemmin Trackmanian Green Game Jam -rakennuskisassa. Rakennuskisan ajatuksena oli tehdä tunnetuksi puiden istuttamisen tärkeä ympäristövaikutus.

Kisaratojen ympäristöön istutettiin yhteensä yli 60 000 Trackmania-virtuaalipuuta. Jokaista kymmentä istutettua virtuaalipuuta kohden Ubisoft Nadeo lahjoittaa 10 senttiä Ecologille oikeiden puiden istuttamiseen, ja tapahtuman jälkeen kerätyillä varoilla istutettiin 2074 tosielämän puuta. Tapahtuma ei kuitenkaan ole vielä ohi, sillä Green Weekend -tapahtumassa kerätään hyväntekeväisyyspottia lisäpuiden istuttamiseen.

Trackmania on saatavana PC:lle Epic Games Store- ja Ubisoft Store -kauppapaikoista. Peli julkaistaan vuonna 2023 sekä Xbox Series X/S, Xbox One-, PlayStation 4- ja PlayStation 5 -pelikonsoleille että Stadia- ja Amazon Luna -pelipalveluille.

Muropaketin uusimmat