Uusimmat

Diablo III ei tule helmikuun alussa

11.01.2012 12:05 Jouni Mäki-Panula

Blizzard Entertainment ei julkaise Diablo III:a helmikuun alussa, vaikka internetissä onkin liikkunut ajankohtaan viittaavia huhuja. Lumivyöryn aloitti Minnesotan Rochesterissa sijaitseva Best Buyn myymälä, jossa julistettiin näyttävän mainoksen ja laskurin kera, että Diablo III:n myynti käynnistyy 1. helmikuuta. Mainittiinpa myös, että tapausta varten myymälä pidetään auki keskiyöllä.

Brittiläinen Gameplay lisäsi bensaa liekkeihin kertomalla Diablo III:n tulevan myyntiin 3. helmikuuta eli passelisti uskottavan viiveen jälkeen Atlantin tällä puolella.

Best Buyn myyjä ehti vakuutella päivän pitävän, mutta kohun noustua ketjun toimitusjohtaja käski paikallispäällikköä viheltämään pelin poikki ja myöntämään, ettei valmistaja ole ollut tarkka julkaisupäivän suhteen. Blizzard ei siis käskenyt poistamaan mainosta, mutta ei myöskään toimittanut sitä tai laskuria, vaan ne olivat paikallista tuotantoa.

Lopulta myös Blizzard puuttui peliin ja vahvisti, etteivät yksittäiset jälleenmyyjät saa tietää Diablo III:n julkaisupäivää ennen kuin vasta virallisesta lehdistötiedotteesta. Käytännössä siis kenelläkään ulkopuolisella ei voi olla salatietoa pelin julkaisusta ennen tavallista tallaajaa.

Lähde: Best Buy thinks Diablo 3 is coming out on February 1, 2012.

Lisää aiheesta

Diablo III:lle lisää konsolikehittäjiä

Haluatko Diablo III:n ilmaiseksi? Tilaa World of Warcraft vuodeksi

Diablo 3 – pahuksen hauskaa luolarymistelyä

Lue myös

Kenraali RAAM hyökkää Gears of War 3:n lisärissä

South Park -roolipeli näyttää ihan South Parkilta

Wiikon wanha: Syndicate – korporaatiodystopiaa ja huumehemmoja

Vuoden 2011 epäonnistujat: Duke Nukem Forever oli pahin pettymys