UUSIMMAT

Cooler Master Cosmos II Ultra Tower

16.02.2012 23:42 |

Vuonna 2007 Cooler Master esitteli ensimmäisen Cosmos-sarjan luksuskotelonsa, Cosmos 1000:n, jota seurasi vuoden 2008 alussa alumiinirakenteinen Cosmos S. Molemmat mallit keräsivät paljon huomiota sekä kehuja lehdistöltä ja käyttäjiltä, vaikka niiden hintataso olikin selvästi tavallisten täystornikoteloiden yläpuolella.

Tammikuun alussa Cooler Master esitteli uuden toisen sukupolven Cosmos II Ultra Tower -kotelon, jota monet harrastajat olivat jo osanneet odottaa messuprototyyppien perusteella. Cooler Master mainostaa Cosmos II:ta vaatimattomasti ”unelmakoteloksi” ja on lanseerannut sen yhteydessä uuden ”Ultra Tower” -käsitteen. Valmistaja kehuu Cosmos II:n olevan tyylikäs ja erinomaisesti varusteltu kotelo, jonka sisälle mahtuu vaativimmatkin kokoonpanot. Edullisesta kotelosta ei ole kyse, sillä Suomessa Cosmos II maksaa noin 370 euroa.

Tässä artikkelissa on tarkoituksena tutustua Cooler Masterin ”ultratornin” ominaisuuksiin hieman tarkemmin ja etsiä vastausta sille, onko Cosmos II todella lähes 400 euron arvoinen. Artikkelin loppupuolella on luvassa Muropaketin perinteiset lämpötila- ja melumittaukset.

Sisältö

  1. Cooler Master Cosmos II Ultra Tower
  2. Pakkaus ja oheistarvikkeet, kotelo ulkopuolelta
  3. Kotelon sisätilat
  4. Kokoonpanon asennus, lämpötilamittaukset, melumittaukset
  5. Loppuyhteenveto

Muropaketin uusimmat