UUSIMMAT

Asus esitteli ROG Strix CTRL -pelinäppäimistön sekä TUF Gaming K7 -pelinäppäimistön uusilla optisilla kytkimillä

09.01.2019 12:26 | Muropaketin toimitus

Asuksen uudessa ROG Strix CTRL -näppäimistössä on nimenkin mukaisesti panostettu control-näppäimen kokoon. TUF Gaming K7 -näppäimistössä käytetään uudenlaisia TUF Optical-Mech -kytkimiä.

Asuksen mukaan ROG Strix CTRL -näppäimistö on suunnattu erityisesti FPS-pelien pelaajille, ja näissä peleissä vasen control-näppäin on erityisen tärkeä. Näppäimistö tulee saataville todella runsailla vaihtoehdoilla Cherry MX -kytkimiä. Vaihtoehtona ovat nimittäin Red, Brown, Blue, Black, Silent Red ja Speed Silver.

Näppäimistöstä löytyy tuttuja toimintoja makroprofiilien vaihtamiseen ja tiettyjen näppäimien ja näppäinyhdistelmien, kuten Windows-näppäimen, poistamiseen käytöstä pelikäyttöä varten.

Asus ei vielä kerro näppäimistön muista ominaisuuksista, mutta lienee järkevää odottaa näppäimistöstä löytyvän n-key rollover ja 1000 hertsin päivitystaajuus, kuten pelinäppäimistöistä yleensä.

TUF Gaming K7 -näppäimistössä käytetään TUF Optical-Mech -kytkimiä, jotka tavallisen mekaanisen kytkimen sijaan aktivoituvat infrapunavalon perusteella. Näiden kytkimien etuna pitäisi olla pitkäikäisyys, aktivointinopeus ja parempi varmuus näppäimen palautumisessa. Vaihtoehdoiksi tulee lineaariset ja klikkaavat kytkimet. Aktivointimatka kytkimillä on 1,5 millimetriä. Molemmille vaihtoehdoille luvataan sadan miljoonan painalluksen elinkaari.

TUF Gaming K7 -näppäimistöön kuuluu myös magneeteilla kiinnittyvä rannetuki ja näppäimistö on IP56-standardin mukaisesti vettä ja pölyä hylkivä, ja näppäimistön metalliosat on oksidoitu kestävyyden parantamiseksi.

Asus julkaisee myös ROG-brändin mukaiset näppäinhatut, jotka tarjoavat vaihtoehtoisen ulkonäön QWERASD-näppäimille sekä ESC-näppäimelle.

Molemmat näppäimistöt ilmestyvät kauppoihin tammikuun aikana ja näppäinhattupaketin pitäisi ilmestyä helmikuun puolella. Hinnat selviävät tuotteiden ilmestyessä.

Muropaketin uusimmat