UUSIMMAT

Asus esitteli ROG Strix Helios -miditornikotelon

18.01.2019 16:18 Muropaketin toimitus

ROG Strix Helios -miditornikotelossa on reilusti tilaa jäähdytykselle. Oletuksena kotelon mukana toimitetaankin neljä 140-millimetristä tuuletinta.

Alun perin viime vuoden Computex-messuilla nähty Asuksen ROG-konseptikotelo on kasvanut lopulliseen muotoonsa. Kotelon nimeksi tuli ROG Strix Helios.

Karkaistua lasia ei uutuusmallissa säästellä, sillä etupaneeli ja molemmat kylkipaneelit ovat karkaistua lasia. Kotelon päältä löytyy kantoliinat, joiden avulla kotelon liikuttelun pitäisi olla helpompaa.

Kooltaan kotelo on 249 x 564 x 592 millimetriä. Emolevytuki käsittää E-ATX,- ATX-, mATX- ja Mini-ITX -emolevyt. Asus ei ikävä kyllä tarkenna, mitkä ovat kokorajoitukset prosessoricoolerille ja näytönohjaimelle.

Massamuisteja varten kotelosta löytyy yksi kiintolevykehikko, johon pystyy asentamaan kaksi 2,5 tai 3,5 tuuman asemaa. Lisäksi 2,5-tuumaisille asemille on varattu neljä asennuspaikkaa.

Vesijäähdytystä ajatellen etupaneeliin on mahdollista asentaa suurimmillaan 420 millimetrin jäähdytin. Kattopaneeli tukee suurimmillaan 360-millimetrisiä jäähdyttimiä. Takapaneeli kelpuuttaa suurimmillaan 140 millimetrin jäähdyttimet. Kotelon mukana toimitetaan neljä 140 millimetrin tuuletinta. Kolme niistä on esiasennettuna etupaneeliin ja yksi takapaneeliin.

Toistaiseksi ROG Strix Helios -miditornikotelon saatavuutta ja hinnoittelua ei ole vahvistettu.