Uusimmat

Cherry julkaisi paljon kirjoittaville suunnatun mekaanisen Cherry MX Board 1.0 -näppäimistön

25.11.2018 12:45 Muropaketin toimitus

Cherry MX Board 1.0 -näppäimistö on valmistajan mukaan suunnattu paljon, mutta myös nopeasti kirjoittaville käyttäjille.

Cherry MX Board 1.0 -näppäimistössä on kiinnitetty huomiota erityisesti virheettömään toimintaan ja käyttömukavuuteen. Kytkiminä toimivat luonnollisesti  Cherry MX -versiot.

Näppäimistössä on kolmiportainen korkeuden säätö ja käyttömukavuuden lisäämiseksi näppäimistön mukana toimitetaan myös rannetuki. Kirjoittajia miellyttänee Full N-Key rollover -ominaisuus, jonka ansiosta näppäimistön kaikki näppäimet voivat olla painettuna samanaikaisesti, silti rekisteröityen. Cherry hehkuttaa myös haamupainallusten estoa (Anti-ghosting), joka on nykyään mekaanisissa näppäimistöissä varsin vakiintunut ominaisuus.

Näppäimistön kytkinvaihtehdot rajautuvat kahteen kytkintyyppiin. Hiljaisuutta hakeville vaihtoehdoksi tulee lineaarinen Cherry MX-Silent Red. Vastetta painalluksilleen kaipaaville tarjotaan Cherry MX Brown -kytkimiä.

Cherry MX Board 1.0 -näppäimistö tulee saataville myös pohjoismaisella näppäinasettelulla. Toimitukset ovat alkaneet ja kytkintyypistä riippumatta valmistajan suositushinta näppäimistölle on 90 euroa.