UUSIMMAT

HyperX Cloud Orbit S -kuulokkeissa on 100 millimetrin kuuloke-elementit

07.01.2019 20:37 | Muropaketin toimitus

HyperX esittelee CES-messuilla uusia pelikuulokkeita, joissa on korkealle hinnalle vastineina pelikuulokkeissa poikkeuksellisen nimekkäät komponentit.

Huomion keskipisteenä Orbit S -kuulokkeissa ovat studiokuulokkeista tunnetun Audezen valmistamat, halkaisijaltaan 100 millimetrin kuuloke-elementit ja pään liiketunnistus, jonka avulla esimerkiksi tilaääntä voidaan suunnata pään liikkeiden mukaan. Kuulokkeet tukevat Waves Nx 3D -äänentoistoa ja Waves Nx on myös käytetyn liikeseurannan teknologian nimi.

Taajuusvaste kuulokkeissa on 10 – 50000 hertsiä ja herkkyys 120 desibeliä. Mikrofoni kuulokkeissa on ilmeisesti pelikuulokkeista tuttu yksisuuntainen ratkaisu.

Kuulokkeet saa kytkettyä tietokoneeseen tai muuhun laitteeseen joko USB-kaapelilla tai 3,5 millimetrin kaapelilla. Kuulokkeissa on itsessään USB-C-liitäntä, mutta niiden mukana toimitetaan myös sovitinkaapeli A-tyypin liitännän käyttöön.

Analogista liitäntää käytettäessä kuuloke-elementit ja liikkeentunnistus ottavat virtansa sisäänrakennetusta akusta, jonka pitäisi kestää puolella äänenvoimakkuuden jopa kymmenen tuntia.

Myyntiin tulee 299,99 ja 329,99 dollarin hintaiset versiot, joiden erona on edullisemmasta mallista puuttuva liikkeentunnistus. Euroopan saatavuudesta tai eurohinnoista ei HyperX ole vielä kertonut mitään.